Eigentijdse en zorgzame uitvaartbegeleiding
4793 EP – Fijnaart
Wilhelminastraat 64 a
Meer over OMZIEN uitvaartbegeleiding

Meer over OMZIEN uitvaartbegeleiding

De komende periode zullen we op deze plaats in Fendert Lokaal antwoorden geven op vragen die ons vaak gesteld worden, zoals bijvoorbeeld over keuzemogelijkheden rondom een afscheid en de kosten van een uitvaart.
Allereerst beginnen we met een veel gestelde vraag over onze naam:
Waarom hebben jullie voor de naam Omzien gekozen?
Wij zien om naar de overledene en de nabestaanden.

In de dagen na het overlijden bespreken we samen met de nabestaanden hoe de overledene in het leven stond en wat degene heeft betekend. Op basis van deze gesprekken zoeken we de passende vorm en sfeer die recht doet aan wie iemand geweest is. We zien dus met elkaar om naar het leven van hun overleden dierbare.

Op een rustige manier krijgen de nabestaanden alle tijd en ruimte om keuzes te maken die goed voelen en die passen bij de overledene en bij henzelf. We volgen daarbij hun tempo, we hoeven geen haast te maken.
Onze drijfveer is om zorgzaam om te zien naar de nabestaanden. We bieden een luisterend oor, denken met ze mee, dragen suggesties aan en houden overzicht en regie. Kortom we ontzorgen de nabestaanden in deze periode.
We willen bijdragen aan sfeer, rust en betrokkenheid, zodat men liefdevol en met respect kan stilstaan bij het leven van de overledene. We koesteren daarom ook onze kleinschaligheid; het stelt ons in staat om iedere familie de tijd en ruimte te bieden die nodig is voor een goed afscheid.
En wat is dan de betekenis van jullie logo?
Het meest linkse hoofdje beeld uit dat we achterom kijken: naar het leven wat de overledene geleefd heeft. Het middelste hoofdje kijk zorgzaam naar rechts, naar de nabestaanden (het rechterhoofdje).

Leave a Reply