Eigentijdse en zorgzame uitvaartbegeleiding
4793 EP – Fijnaart
Wilhelminastraat 64 a

Reacties

Deel uw ervaring

Wilt u uw ervaringen over de begeleiding van Omzien met anderen delen, dan kunt u hier een reactie plaatsen.

Linda Ham

Op 15 oktober 2023 overleed mijn man aan longvlieskanker. Een uur later was Lonneke er en nam ons bijna alles uit handen en stond zij ons bij in het nemen van alle beslissingen. Iedere dag kwam ze langs en kwamen we gezamenlijk weer een stapje dichter bij het definitieve afscheid. Ik was heel blij dat mijn man Lonneke een paar maanden voor zijn dood ontmoet heeft. Zo wist Lonneke wie hij was en dat had ze goed onthouden. Het afscheid was mooi, warm en relaxed. Dank je Lonneke, ik zal de bijzondere uitvaart van Bob voor altijd als een mooie dag met mij meedragen.

Hartelijke groet,
Linda Ham

Familie Grimhuijzen

Door het plotseling verlies van mijn vader zijn wij met de familie bij Lonneke terecht gekomen.

Wij zijn zeer warm ontvangen en voelden ons gelijk op ons gemak. Lonneke neemt alle tijd voor je en weet op de juiste momenten aan te voelen wat wij nodig hadden. Wij willen je bedanken voor de steun die je ons hebt gegeven.

Reacties

Beste Lonneke,

We willen jou graag heel erg bedanken voor al je inzet en betrokkenheid in de afgelopen tijd. Bedankt voor al je geduld, zorgzaamheid en attentheid. Met elkaar hebben we er een mooi afscheid van gemaakt! Liefs van Harrie, Aart, Willem en Francien

Familie van der Hoeven

Bij deze willen we jou hartelijk bedanken voor de goede zorgen rondom het afscheid. Je bent voor ons een grote steun geweest in deze moeilijke dagen. Je begeleiding was professioneel, warm en persoonlijk. Fijn dat je met ons mee hebt gedacht, flexibel was en alle tijd hebt genomen om naar ons te luisteren. De uitvaart is precies geworden zoals wij in gedachten hadden. We kijken terug op een mooie, warme afscheidsdienst. Dit helpt ons om het verlies van Doortje te verwerken.

Familie Grootenboer

Omzien, ja, dat is het juiste woord.

Na het overlijden van onze moeder, hebben we ervaren hoe belangrijk de zorg is van uitvaartbegeleiding. Het ontvangen van de sleutel van het huislijke rouwcentrum zodat je altijd naar de overledene toekunt wanneer jij er behoefte aan hebt, hebben we als heel fijn ervaren. Alle lof Lonneke, voor je zorg, aandacht en rust in zo’n heftige periode. Ieder detail werd tot in de puntjes verzorgt met een warmte en betrokkenheid die je dan zo hard nodig hebt. Ook na de uitvaart hou je dit gevoel want er wordt echt naar je omgezien.

Lonneke, je wás er voor ons! Al die tijd en daarna. Dank je wel.

 

Kinderen Grootenboer

Familie Konings

Wij hebben op een bijzondere manier afscheid van Gerrit kunnen nemen. Op de manier zoals hij dat zelf wilde. Lonneke heeft ons hier heel goed bij begeleid. Fijn dat er flexibiliteit was, dat er werd geluisterd en meegedacht. Lonneke weet op het juiste moment de juiste aandacht te geven en is bovenal integer en betrouwbaar. Dankjewel namens de familie.

Familie van Oorschot

Lieve Lonneke,

Wat heb jij ons warm en liefdevol bijgestaan met het overlijden van ma. Ook pa is je zo dankbaar dat je zoveel steun en warmte aan hem geeft.

De dagen naar de crematie toe hebben we vele gesprekken gehad met Lonneke, wat ons heel goed heeft gedaan. Eén dag hadden we bewust even geen contact om alles te laten bezinken. Toen was je toch zo lief om naar pa te gaan voor 1 op 1 gesprekje en dat voelde erg goed en fijn.

Ook de mooie kamer waar ma lag is zo warm en huiselijk. En op een bed met een mooie gehaakte deken het was net of ma sliep, veel complimenten over gehad van mensen die kwamen kijken bij ma.

De crematie hebben we als zeer mooi en liefdevol ervaren. Overal  heb je erg in, oog voor details en zeker jouw liefdevolle benadering naar ons toe.

Lonneke wij willen jou heel erg bedanken voor alles. En Ma zou trots op jou zijn, jullie kennen elkaar al zolang.

Liefs  Joop   Ada   Rian  en  kleinkinderen

Familie Lodders

Dankzij Lonneke was de begrafenis heel mooi en waardevol.
Een heel mooi afscheid.
De begeleiding was heel goed en fijn !
Nogmaals bedankt namens de familie Lodders

Familie Kannekens

Na het overlijden van onze vader, man en opa heeft Lonneke ons heel goed begeleid. Zodoende hebben wij heel goed afscheid kunnen nemen. Al onze wensen konden we met haar bespreken . Ze legde alles goed uit en nam alle tijd en dat ervaarden wij als heel bijzonder. Zeker voor onze moeder gaf dit veel vertrouwen en steun. Wij willen jou dan ook heel erg bedanken, want je nam echt alle tijd voor ons.

Familie van de Ree

Door alle goede zorgen, adviezen en begrip van Lonneke heeft ons moeder een waardig afscheid gekregen. Waar wij niet wisten wat we moesten doen, heeft Lonneke ons fantastisch geholpen. Ze nam alle tijd voor ons, ook als we weer herinneringen aan het ophalen waren. Uit al die herinneringen heeft ze tijdens de crematie een mooie terugblik op haar leven gegeven. Dank hiervoor.

Wim – Wilma & John – Anita & Leo – Hans

Erica Traets

Het plots overlijden van een dierbaar iemand……
Ons overkwam het…
Mijn lieve man (schoon)vader en (schoon)zoon en opa overkwam het….
Midden in de nacht stond ook Lonneke bij ons in de kamer.
Hoe het kwam weet ik niet, maar wat voelde je vertrouwd Lonneke! Stom….. maar we misten je gewoon, toen je na de uitvaart niet meer kwam. Je hoorde bij ons.
Jij hebt ons door een moeilijke tijd heen getrokken, geheel op geleide van mijn kunnen Je hebt ons ruim de tijd en ruimte gegeven en toch weer alles netjes op de rails gezet als wij dreigden te ” verdwalen”. Ook de uitvaart is geweldig geregeld. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens de site van Omzien uitvaartbegeleiding te bezoeken of je te laten voorlichten. Het is o zo’n fijne wetenschap dat mocht je met een overlijden te maken krijgen, dat je ontzettend mooi en lief geholpen wordt.

Bij deze nogmaals onze hartelijke dank,
liefs Erica 

Conny Cancala

Lieve Lonneke,

Op 21 mei is onze moeder overleden. We hadden al eerder contact met je gehad over de crematie van onze moeder. Onze moeder wist tenslotte al helemaal hoe ze het wilde hebben. Wat heb jij ons daar goed bij geholpen. Ik zou geen andere gehad willen hebben. Wat was je goed voor ons en onze moeder. En wat was het mooi om onze moeder bij jullie in de rouwkamer te zien liggen. Ook zo fijn dat we samen alle tijd hadden om mijn moeder netjes aan te kleden en haar haren enz te kunnen doen.  Wij  presenteren jullie dan ook aan iedereen aan. Jij hebt de crematie van onze moeder zo ontzettend mooi gemaakt. Bedankt hiervoor. Ook namens mijn broer natuurlijk.

Heel veel liefs,

Conny xxx

Familie van den Doel

Onlangs is mijn man, onze (schoon)vader en opa overleden. Omzien uitvaartbegeleiding heeft ons zeer goed bijgestaan om alles tot een mooi afscheid te brengen. Tijdens de dienst heeft Lonneke precies beschreven hoe hij was en daardoor hebben wij een mooi afscheid gehad. Hiervoor nogmaals dank aan Lonneke!

Saskia Rombouts

Mijn onlangs overleden moeder was opgebaard bij Omzien te Fijnaart. Na een hele nare periode was het zo fijn om haar weer terug te kunnen brengen naar haar geliefde Fijnaart. De keuze voor Omzien heeft onze familie blij verrast. Wat een mooie, warme huiselijke locatie! De vrijheid om mam te bezoeken wanneer we maar wilden, was zo ontzettend fijn. Daarnaast was de begeleiding gepast en zorgzaam. Mogelijke opties werden voorgelegd en besproken en hebben ertoe bijgedragen dat wij met een heel fijn gevoel afscheid hebben kunnen nemen van haar. De keuze voor Omzien heeft onze familie veel goed gedaan. Heel veel dank daarvoor (ook mede namens mijn vader en broers)! Groeten van Saskia Rombouts

Heleen

Lonneke heeft uitstekende zorg én begeleiding gegeven na het overlijden van mijn vader. Alle wensen waren bespreekbaar en tot in de puntjes verzorgd!

Anita en familie Chantrel

Mede dankzij Omzien uitvaartbegeleiding en in persoon Lonneke, is de uitvaart van mijn vader helemaal naar wens verlopen en eigenlijk nog veel mooier, dan we van te voren hadden bedacht.  Vooral de rust, die Lonneke uitstraalde en de tijd die er voor genomen werd, maakt het voor onze moeder en ons gemakkelijker om met het verlies om te gaan.  Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

Erica Helmons – Westveer

Lieve Lonneke,

Wat zijn wij jou ontzettend dankbaar voor alles wat je voor ons en papa hebt gedaan!

Toen papa wist dat hij niet lang meer zou mogen leven, heeft hij goede gesprekken met jou gehad. Al zijn wensen met betrekking tot de uitvaart en alles rondom zijn overlijden heeft hij met jou besproken.

Op 27 augustus (2020) overleed papa. Nadat we jou hadden gebeld, kwam je heel snel bij ons. Jouw advies was om overal goed de tijd voor te nemen. Alles in ons eigen tempo en alles volgens ons eigen gevoel.

Pas toen wij er klaar voor waren om met papa naar de rouwhuiskamer te gaan, kwam de rouwauto. Met ons vieren (mama, 2 dochters en kleindochter) hebben we de laatste verzorging van papa mogen doen. Omdat hij lag opgebaard op een bed in plaats van in een kist, leek het alsof hij lag te slapen.

We mochten 24 uur per dag naar hem toe. Dat voelde heel vertrouwd en heel natuurlijk. Papa was er niet meer, maar toch nog een beetje wel.

Stapje voor stapje heb je ons begeleid naar de dag van de uitvaart. Elke dag kwam je bij ons langs. Elke dag werd er iets geregeld en elke dag hadden we lange en goede gesprekken. Daarnaast mochten we je altijd bellen.

Ook voor de vier kleinkinderen was je geweldig. Je hebt ze overal bij betrokken en stond ook voor hen klaar.

De uitvaartdienst in Het Trefpunt en het definitieve afscheid in het crematorium waren zeer goed geregeld. Je hebt ons echt tot het allerlaatste moment begeleid.

Jouw ondersteuning stopte niet op de dag van de uitvaart.  Een aantal weken na de uitvaart ben je nog bij ons langs geweest. En als we er behoefte aan hebben, mogen we je nu nog steeds bellen.

Je hebt ons op een geweldige manier bijgestaan. Je was ons vangnet. Onze steun en toeverlaat.

Ontzettend bedankt voor het mooie en waardige afscheid, jouw rust en warmte, jouw begeleiding en jouw gave om een lichtpuntje te zijn in donkere verdrietige dagen.

Warme groet, Erica (Helmons-Westveer)

John, familie Polak en familie van de Merbel

Vrij plotseling is Corina mijn lieve vrouw ,dochter, zus ,schoonzus en tante aan een verschrikkelijke ziekte overleden . We hebben geen kans gehad om met haar te overleggen hoe ze het zou willen . Samen met Lonneke hebben wij een mooie uitvaart in elkaar gezet. Lonneke gaf ons alle ruimte en tips om dit mogelijk te maken. Heel respectvol en met alle rust en warmte. Heel fijn was de familie kamer waar Corina opgebaard lag .Deze kamer heeft een hele warme uitstraling en konden we 24 uur bezoeken . Muziekje, haar eigen spulletjes meenemen, alles was mogelijk . Lonneke heel erg bedankt voor de respectvolle begeleiding en rust die jij uitstraalde in deze moeilijke periode. Dit heeft ons heel veel steun gegeven waardoor we nu terug kunnen kijken op een mooie uitvaart. We zouden niets anders gewild hebben. John, Familie Polak, Familie van de Merbel

Johan

Mijn lieve vrouw heeft tijdens haar euthanasie traject contact opgenomen met Lonneke. Zeer uitgebreid hebben zij samen de uitvaart geregeld tot in de kleinste puntjes. Op de dag van overlijden heb ik samen met Lonneke de laatste verzorging van mijn vrouw gedaan in de rouwhuiskamer aan de Wilhelminastraat in Fijnaart. We hebben haar samen gewassen en weer aangekleed. Zij had er zelf voor gekozen om opgebaard te liggen in de rouwhuiskamer. Daar was ik erg blij mee, omdat ik dan dag en nacht bij haar kon zijn en niet met het beeld in mijn gedachte achterbleef dat zij thuis in de kamer lag. Vanaf de dag van overlijden tot aan de dag van de uitvaart heb ik Lonneke elke dag 1 tot 2 uur gezien. Alles was al geregeld, dus we hebben gewoon bij mijn vrouw gezeten en veel gepraat. In de laatste maanden hadden Lonneke en mijn vrouw veel contact gehad, dus Lonneke kende haar erg goed. Ik heb Lonneke leren kennen als erg liefdevol, rustig en warm. Ook tijdens de uitvaartdienst in Het Trefpunt in Fijnaart was alles zeer goed geregeld. Lonneke, heel hartelijk bedankt voor het mooie en waardige afscheid van mijn lieve vrouw!!! Ik zal je bij iedereen aanbevelen. Lieve groetjes, Johan

Astrid van Beek

Ik kan iedereen die in de verdrietige situatie komt om een uitvaart te regelen Omzien aanraden. Lonneke heeft ons in de week na het overlijden van mijn man tot aan de begrafenis op een geweldige manier bijgestaan. Ze nam alle tijd voor mij en mijn kinderen en had voor ons alledrie een luisterend oor. Op geen enkel moment hebben wij het gevoel gehad dat ons iets is opgedrongen ofdat wij al een beslissing moesten nemen over iets als wij daar nog niet aan toe waren. Alles werd per dag stap voor stap geregeld. Lonneke kwam elke dag langs, luisterde goed naar onze wensen en heeft deze mooi en respectvol uitgevoerd. Het was ook heel fijn dat we 24 uur per dag terecht konden in de rouwkamer waar mijn man lag opgebaard. Tijdens de uitvaart hebben Lonneke en haar medewerksters er alles aan gedaan om mijn man een mooie uitvaart te geven. Ze hebben er voor gezorgd dat er rolstoelen beschikbaar waren voor mijn schoonmoeder en moeder die slecht ter been zijn. Het gaf ons een heel goed gevoel dat dezelfde dag van de begrafenis er al een bordje met de naam van mijn man op zijn graf is geplaatst. Een aantal weken na de uitvaart is Lonneke nog een keer langs geweest voor een nagesprek. Lonneke je bent een kanjer.

Cynthia Lokers

Hoi Lonneke Het is even geleden maar was er nog niet aan toegekomen. Wij willen je heel hartelijk danken voor de goede zorgen na het overlijden van mijn moeder. Je bent een heel warm persoon en luistert naar de wensen van de familie. We kijken met een goed gevoel terug naar onze dienst. Hebben er ook mooie en lieve reacties op gehad. Lieve groetjes

Sandra van Zundert

Lonneke is betrokken geraakt bij het regelen van de uitvaart van mijn man. Ik had een aantal specifieke wensen en ideeën over de invulling van zijn afscheidsdienst. En mede door Lonneke haar betrokkenheid en inlevingsvermogen is de dienst zo mooi geworden, dat er zelfs reacties kwamen van aanwezigen die zeiden dat hun uitvaart ook op deze manier gedaan mag worden. En dat de afscheidsdienst een diepe indruk heeft gemaakt op de aanwezigen, omdat die liet zien wie mijn man was. Lonneke had goed het overzicht in wat er geregeld moest worden, is punctueel in haar afspraken en heeft op z’n Brabants gezegd haar benen onder haar lijf uitgelopen. En wist op een natuurlijke manier aan te sluiten bij mijn wensen en gedachten. Zonder haar hulp had ik dit niet op deze wijze voor elkaar kunnen krijgen. Mede hierdoor kan ik terug kijken op een waardig afscheid van mijn man. Janita heeft achter de schermen werk uit handen van Lonneke genomen. En via deze weg wil ik beide dames nogmaals ontzettend bedanken Sandra van Zundert

Frank Wouters

We waren op zoek naar iemand die ons kon begeleiden in het proces naar de uitvaart van mijn vader toe. Iemand die ons op het juiste pad hield, en de juiste prioriteiten stelde en scherp hield, zonder direct het roer in handen te nemen. En dat is precies wat Lonneke deed. We hebben zelf de regie gehad over de zaken die we zelf wilden doen, met steeds de juiste hoeveelheid input en begeleiding vanuit haar zijde. Aan ons de keuze voor locatie, kist, invulling van de dienst, kaarten enzovoorts. Geen onnodig regelwerk, kosten of overhead. Lonneke, bedankt voor je steun en begeleiding in deze moeilijke week. Jouw warmte en respectvolle behandeling heeft dit voor ons allen een flink stuk draaglijker gemaakt. Hopelijk hebben we je voorlopig niet nodig, maar als dat wel zo mocht zijn, dan weten we je zeker te vinden!

Henk Doff

Op 3 september 2017 overleed onverwacht mijn vrouw Joke in het ziekenhuis. Ik werd geattendeerd op Lonneke de Vrij en heb geen moment spijt gehad dat ik haar in de arm heb genomen. Lonneke probeerde samen met mij de wensen die ik / mijn vrouw hadden zo goed mogelijk te vervullen, zonder zelf een stempel te willen drukken. De herdenkingsdienst was daardoor zeer persoonlijk van aard en ik kijk er met voldoening op terug. Het was goed zo! Lonneke is een representatieve vrouw met een sterk ontwikkeld empatisch vermogen, heeft oog voor detail en is zeer transparant in haar kosten. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Frans stijntjes

Op 15 september j.l hebben wij afscheid genomen van mijn lieve vrouw Mia Stijntjes. Na haar overlijden op 8 september heeft Lonneke de Vrij van uitvaartbegeleiding Omzien alles voor ons geregeld. Zij nam alle taken op zich en deed dat met grote liefde en warmte. Daardoor hebben wij heel fijn afscheid van Mia kunnen nemen en heeft zij nog 7 dagen thuis kunnen verblijven. Wij danken Lonneke en haar assistente voor haar zeer betrokken begeleiding. Ik kan en zal haar zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen. Met vriendelijke groet, Frans Stijntjes

Frans Wijffels

Na een slopende ziekteperiode , door de spierziekte MS, van 27 jaar heeft begin dit jaar mijn vrouw euthanasie aangevraagd. Op 23 februari is mijn vrouw, moeder en oma aan haar laatste reis begonnen. Zij heeft haar uitvaart samen met Lonneke geregeld, hierdoor is de uitvaart precies geregeld zoals zij dit wilde. Ze heeft alle verzoeken en mogelijkheden met een lach en een traan met Lonneke kunnen bespreken. Ook met de donor coördinator en de hersenbank is door Lonneke zeer prettig samen gewerkt. Toen mijn vrouw bij uitvaartcentrum de Leeuw terug kwam, hebben we samen met hun medewerkers haar verzorgd, opgemaakt en ervoor gezorgd dat ze er vredig bij lag. De uitvaart in het crematorium Zegestede was zeer goed geregeld en werd door familie en kennissen als een mooie uitvaart ervaren. Ook de nazorg door Lonneke is geweldig, we hebben heel veel steun van haar gehad. Wij raden dan ook iedereen die helaas een dierbare verliest en daar de uitvaart voor moet gaan regelen aan, dit door Omzien Uitvaartbegeleiding te laten verzorgen. Met vriendelijke groet, Frans Wijffels

Isabella van rij

17 februari 2017 was de uitvaart van mijn lieve moeder. Lonneke heeft mijn moeder gelukkig nog persoonlijk kunnen spreken over haar laatste wensen. Het is zo snel gegaan met mijn moeder, maar Lonneke konden we direct bellen. Ze heeft ons heel goed begeleid en nam alle taken op zich en ook de nazorg is helemaal super, Harstikke bedankt Lonneke, voor de goede zorgen voor mijn moeders laaste reis. Je bent een topper en ik kan jou zeker aanbevelen als iemand een dierbare verliest. Bedankt voor alles.

Yvonne Derijcke

6 februari 2017 was de prachtige uitvaart van mijn lieve mooie Pa. Wat een betrokken, professionele en warme begeleiding door Lonneke de Vrij, in de periode naar de uitvaart toe. Lonneke, niets was jouw teveel, je bent zo’n waardevolle begeleiding geweest voor mijn moeder en mijn zus en ik. Heel hartelijk bedankt! Ik kan iedereen jouw toevertrouwen voor een prachtig warm en waardig afscheid.

Sabrina Roks

Dankbaar voor de warme en begripvolle begeleiding na het overlijden van mijn moeder. Alle wensen waren bespreekbaar. Mede door het meedenken, alles voor ons tot in de puntjes te regelen en de steun hebben wij een een mooi, warm en persoonlijk afscheid van onze moeder, schoonmoeder, oma, zus en schoonzus gehad. Lonneke je was een grote steun. Bedankt! Uitvaartbegeleiding Omzien is zeker aan te raden als u een dierbare verliest

Sylvia van Eijk

Lonneke en Janita hebben geweldige begeleiding en zorg geleverd in de periode na het overlijden van mijn vader. Ze waren kalm en respectvol en legden alles goed uit. Ook voor mijn verstandelijk beperkte moeder. Zij behandelden haar met respect en legden alles rustig op haar niveau uit. Zo had zij zeker het gevoel optimaal betrokken te zijn bij deze moeilijke zaken, maar als het teveel werd was het ook geen probleem en kon zij zich terugtrekken. Ook de wens om zelf mijn vader te verzorgen, aan te kleden en in de kist te leggen was geen probleem, en Lonneke heeft dit samen met mij gedaan. Ze gaf goede instructies en dit was voor mij heel fijn om ” zelf” te kunnen doen. Ook mijn moeder wilde hier graag bij zijn en werd heel goed opgevangen door Janita. Heel bijzonder is het feit dat Janita, toen ik net geboren was, 4 weken heeft gekraamd bij mijn ouders en er dus nu ook weer bij was. Dit hebben wij allemaal als heel fijn en speciaal ervaren. We hebben zo een prachtig en vooral waardig afscheid voor mijn vader kunnen creëren, waarbij mijn moeder, de begeleiding van de woonvoorziening waar hij woonde, mijn pleegouders, mijn verloofde en ik heel betrokken bij waren. Hier zijn wij ze heel dankbaar voor!

Elga van Wenum en kinderen

Na het overlijden van mijn man/onze vader heeft Lonneke de uitvaart niet alleen geregeld maar ook in alle opzichten begeleid. We zijn haar heel dankbaar voor de manier waarop zij dit heeft gedaan: zorgvuldig in de praktische zaken en respectvol en vol zorg zowel naar degene toe die ons zo lief was en is als naar ons die achterbleven. Lonneke dacht met ons mee en realiseerde onze wensen. Dankzij haar hebben wij ons volledig kunnen bezighouden met ons verlies en het verwerken daarvan. Dank je wel, Lonneke en team!

Aly Breure – Lodders

Lonneke en Janita hebben de uitvaart van een familielid uitstekend begeleid! Onze wens om ons familielid in haar vertrouwde omgeving op te baren, in haar geval op haar kamer in een psychiatrische inrichting is mogelijk gemaakt. Op deze manier hebben haar huisgenoten op hun eigen manier afscheid kunnen nemen. Het meedenken en mogelijkheden scheppen door OMZIEN heeft ons een goed gevoel gegeven over de uitvaart. Veel werk is ons uit handen genomen en bracht rust in moeilijke dagen! Bedankt!

Conny, Ruben, Mitchel, Britt

In de heftige en verdrietige tijd na het overlijden van Willem, zijn we door Lonneke geweldig begeleid en opgevangen. Het afscheid en de uitvaart zijn mede dankzij Lonneke erg persoonlijk en fijn verlopen. We voelden ons erg gesteund! Bedankt!

Daniëlle Deijkers

De persoonlijke begeleiding van Lonneke, de aandacht, het meedenken; alles was bespreekbaar…heel fijn dat in zo’n zware periode er zo goed meegedacht en begeleidt wordt! Zeker een aanrader als je voor het moeilijkste afscheid in leven komt te staan!