Eigentijdse en zorgzame uitvaartbegeleiding
4793 EP – Fijnaart
Wilhelminastraat 64 a

Over Omzien

Er is geen mens gelijk. Ieder mens is bijzonder, in karakter, in levenservaring, in ambities, in emoties, in denken, in doen, in wensen, in dromen en in herinneringen. Daarom vinden wij dat geen afscheid gelijk kan zijn.

Hoe handelen wij

In de dagen na het overlijden bespreken we hoe de overledene in het leven stond en wat degene heeft betekend. Vanuit die bevindingen zoeken we de passende vorm en sfeer die recht doet aan wie iemand geweest is. We zien dus met elkaar om naar het leven van uw overleden dierbare. Op een rustige manier krijgt u alle tijd en ruimte om keuzes te maken die goed voelen en die passen bij de overledene en bij u.

We volgen daarbij uw tempo, we hoeven geen haast te maken. Onze drijfveer is om zorgzaam naar u als nabestaanden om te zien. We bieden een luisterend oor, denken met u mee, dragen suggesties aan en houden overzicht en regie. Kortom we ontzorgen u in deze periode.

Door onze manier van ondersteuning dragen we bij aan sfeer, rust en betrokkenheid, zodat u liefdevol en met respect kan stilstaan bij het leven van de overledene.

Het werkgebied van uitvaartbegeleiding Omzien omvat voornamelijk de regio Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Zwingelspaan, Klundert, Zevenbergen, Oudenbosch en Standdaarbuiten. Maar ook buiten deze regio kunnen wij u ondersteunen.