Eigentijdse en zorgzame uitvaartbegeleiding
4793 EP – Fijnaart
Wilhelminastraat 64 a
Veelgestelde vragen: informatie vooraf

Veelgestelde vragen: informatie vooraf

Afscheid nemen gebeurt op tal van manieren in het leven. Afscheid nemen van het leven zélf en alles daaromheen gebeurt maar één keer. Denken over uw eigen sterven en begrafenis of crematie is niet makkelijk. Het vraagt moed om uw eigen eindigheid en einde onder ogen te willen zien.
Het kan wel heel waardevol zijn. Alleen al voor de nabestaanden die graag een uitvaart passend bij de overledene willen verzorgen. Dan helpt het als ze kunnen terugvallen op duidelijke wensen die u zelf hebt aangegeven.

Waar moet ik dan allemaal aan denken?
Het is mogelijk ons Wensenformulier te downloaden via onze website, wat u kunt gebruiken bij het nadenken, beschrijven en eventueel bespreekbaar maken van uw wensen rondom uw afscheid. Daarna bewaart u het zelf en kunt u het natuurlijk altijd weer aanpassen. Duidelijkheid rondom uw wensen kan u rust geven.

Kan dat ook in een persoonlijk gesprek?
Natuurlijk is het mogelijk om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan over uw persoonlijke wensen en mogelijkheden van uw uitvaart (ook zeker mogelijk als het afscheid of ziekte nog helemaal niet in zicht is). Misschien heeft u nog vragen, speciale verzoeken of kunnen wij iets extra’s voor u betekenen? We bieden u alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. Passend en persoonlijk. Het gaat om u.
En misschien wilt u daarbij dan ook een indicatie krijgen van de kosten van een uitvaart volgens uw persoonlijke wensen? Of wilt u gewoon eens kennismaken?
Graag maken we dan een afspraak met u. Uiteraard is het gesprek vrijblijvend, kosteloos en blijft het onder ons.